Zachary Quinto beismerte: igazak a hírek

Hoppá: Meleg a Star Trek Spock kapitánya!

Zachary Quinto sokáig tagadta a nemi irányultságával kapcsolatos pletykákat, még akkor is, amikor néhány homoszexuális felvonuláson kiállt a melegek jogaiért. Most végre kiállt a nyilvánosság elé.

2011.10.17 12:29ma.hu

Csatlakozott a Star Trek újraforgatott változatának Spockja azon hírességek csapatához, akik a közelmúltban hivatalosan is bejelentették homoszexuális mivoltukat - többek közt Ricky Martin, Lance Bass és Ellen DeGeneres állt az utóbbi néhány hónapban azzal a közönség elé, hogy bevallják, saját nemüket tartják vonzónak.

Fotó: Livejournal

A 34 éves Zachary Quinto a New York magazinnak adott interjújában beszélt arról, amit korábban még határozottan tagadott. A 2009-es Star Trek Spockja és a Hősök Sylar-e elmondta, most azért határozott úgy, hogy bevallja másságát, mert rájött, hogy rengeteg dolog van, amit meg kell tennie, sok mindent újra kell gondolni és megvizsgálni a melegekkel kapcsolatban.

Homoszexualitásáról akkortájt kezdtek először beszélni, amikor egy meleg és leszbikus tinikhez szóló kampányban vállalt szerepet, bár már korábban is felmerült néhányszor a gyanú vele kapcsolatban, mert számtalan melegfelvonuláson vett részt és állt ki a homoszexuálisok jogaiért.

"Meleg férfiként csak a reménytelenség hangjai vesznek körül, de ha emberként nézek körül, akkor azt kérdezem: miért? Mi a különbség, miért nem tudunk a kultúra és a társadalom mélységeibe ásni és megvizsgálni, mi hogyan van? Túlságosan félünk szembenézni önmagunkkal, a megfélemlítettség miatt" - mondta a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.