"Nem élveztem a meleg szexet"

Steven Tyler kipróbálta, de nem jött be a homoszex

Különös dolgot vallott be a nemrég megjelent életrajzi könyvében Steven Tyler: ifjúkorában a sok vad élmény közé egy homoszexuális kaland is becsúszott, de "nem jött be" neki.

2011.05.20 14:29ma.hu

Ebben a hónapban jelent meg Steven Tyler, az Aerosmith együttes legendás énekesének önéletrajzi kötete, amelyben furcsa titokra derült fény. A számos visszaemlékezés és különös történet között ugyanis Tyler bevallotta, hogy személyes tapasztalatokra alapozva jelentheti ki: a meleg szexet nem neki találták ki!

A rockzenész nem tartozik a legvonzóbb külsejű sztárok közé, mégis világéletében nők százai zsongták körül, valóságos Don Juanná tették őt, és ez ellen nem is volt kifogása. A fiatalság vad évei alatt megszámlálhatatlan kalandban volt része, mégis kiemelkedik közülük az az egy, ami egy életre eldöntötte, hogy nemileg hova is tartozik.

"A guy-szex nem nekem való. Megpróbáltam egyszer, fiatalabb koromban, de nem jött be." - írja félreérthetetlenül a könyvében a két exfeleséggel és négy gyerekkel büszkélkedő sztár.

Közben viszont az is kiderült, hogy bármennyire is piszkos a fantáziája, fizikailag annál jobban ügyel a tisztaságra. "Kelly (az Aerosmith egyik asszisztense - a szerk.) mindig figyelmeztettei a lányokat a tusolásra, mielőtt a szobámba engedte őket. Szeretem a tisztaságot, egyszerűen nem tudok úgy megcsókolni egyetlen lányt sem, hogy előtte a nézőtéren 500 másik fickóval együtt izzadt!"

Fotó: Starpulse


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.