"Még emlékszem a legelső találkozásunkra"

Levélben szakított Colin Farrell - soha többé nem akarja a folytatást

Nem túl elegáns dolog írásban szakítani valakivel, Colin Farrell mégis ezt tette, ráadásul úgy, hogy "áldozata" ott feküdt előtte. A legkülönösebb dolog mégis az, hogy a szakításnak mindenki örül.

Colin Farrell és Alicja Bachleda az Ondine premierjén képgaléria

2011.09.05 12:39ma.hu

Meglehetősen sajátos módját választotta Colin Farrell a dohányzásról leszokásnak: szakítólevelet írt az asztalon előtte heverő cigarettásdoboznak, majd elfüstölte az egészet, még egyszer utoljára. A 34 éves színész egy héttel a nagy elhatározás után vallotta be, hogy meg akar szabadulni szenvedélyétől, és bár egyszer már kudarcot vallott, bízik abban, hogy a színpadias búcsú és a nyilvános fogadalom ezúttal segíteni fognak.

"Múlt vasárnap hátat fordítottam az elmúlt 34 évnek. Az egész napot egyetlen csomag cigaretta társaságában töltöttem, senkivel nem találkoztam, és egyfolytában csak szívtam a cigiket. Minden figyelmem erre szenteltem. Aztán írtam egy levelet a dohánynak" - vallotta be a híresség.

Fotó: Arifira (A galériához KATT a képre!)


"A szokásos dolgokat írtam. Emlékszem az első alkalomra, amikor találkoztunk, és minden egyes percre, amit közösen átéltünk. Sokszor segítettél ebben és ebben a helyzetben - és így tovább, bla-bla-bla" - mesélte Farrell. "Pont olyan levél volt, amilyet ember csak kívánhat, ha szakítanak vele. Mert ez pontosan az volt: szakítás! Igaz, ez volt az első alkalom, hogy levélben szakítottam, szóval kicsit furcsa is" - magyarázta.

Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogy a színész egy különleges, nikotintapasz-hatású speciális öltönnyel megpróbált egyszer leszokni, direkt neki készítették méret után az öltönyt, de a színész annak ellenére cáfolta a híresztelést, hogy zseniális ötletnek tartana egy efféle ruhát.

"Persze annyi igazság azért van a dologban, hogy akkortájt valóban szerettem volna leszokni, de az nem igaz, hogy az öltöny belsejébe Nicorette tapaszokat helyeztek el. Ráadásul nem egészen világos, hogyan lehetett volna szabályozni a nikotint. Tényleg szenzációs ötlet, ha belegondolunk, nikotinmérgezést kaptam volna egyetlen öltönytől. El tudja képzelni, mikor azt írták volna: Elvesztettük Farrellt, halálát a cigaretta okozta, pedig nem is szívta?" - értetlenkedett az ötlet hallatán.

Még több hír Colin Farrellről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.