Boris Vian-feldolgozásban szerepel a sztár

Híres író művében készül játszani Audrey Tautou

Egyelőre csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, hogy a híres francia író mely művét készülnek filmre vinni a népszerű színésznővel, de az biztos, hogy Michel Gondry rendezi a darabot.

A csodálatos Audrey Tautou bájos képei képgaléria

2011.08.13 10:29MTI
Audrey Tautou a Drágaságom című filmben (Fotó: IMDB)

Boris Vian munkájából készülő filmfeldolgozásban szerepelhet Audrey Tautou - vált ismertté pénteken. A tervezett film rendezői székébe Michel Gondry ülhet - tudatta az Artmedia, az ügynökség azonban még nem közölte, Boris Vian mely művét akarják adaptálni. A hírek szerint a francia író és dramaturg Tajtékos napok című munkájáról van szó.

A forgatás 2012 márciusában kezdődne, Tautou mellett Romain Duris részvételével. A két színész együtt játszott Cédric Klapisch Lakótársat keresünk című nagysikerű filmjében, illetve annak folytatásában, és újra kamerák elé állnak majd az európai fiatalokról szóló film harmadik részében.

Audrey Tautou jelenleg a Thérése D című filmen, Francois Mauriac Nobel-díjas francia író Thérése Desqueyroux címet viselő 1927-es művének adaptációján dolgozik Claude Miller rendező keze alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.