Amélie megmutatta a testét!

Képek! - Ilyen még nem volt: Audrey Tautou szexi bikiniben!

A nagy hollywood-i világsztárokat nap mint nap láthatjuk fürdőruhában - sőt, sokak még melltartó felvételére sem pazarolják idejüket -, de az Amélie csodálatos élete főhőse eddig kivétel volt!

Íme a bájos Amélie - Audrey Tautou szexi bikiniben! képgaléria

2008.08.21 10:05ma.hu

Audrey Tautou nem az a kifejezett delejes szépség, ám bájával olyannyira elvarázsolta a nézőket az Amélie-ként, hogy azóta számos filmben mutatta meg tehetségét.

Testét azonban soha. A színésznő viszonylag visszavonultan él, nincsenek sztárallűrjei és nem kedveli a hollywood-i "rongyrázást". Talán éppen ezért is szimpatikus sokaknak.

Audrey Tautou az Amélie csodálatos életében

Olykor ad egy-egy interjút, de leginkább munkájáról beszél - Magánéletéről nem hajlandó elárulni semmit, így aztán azt sem igen tudhatjuk, hogy éppen kivel esett szerelembe...

Audrey Tautou-t általában egyedül kapják lencsevégre, akárcsak most, a tengerparton, amint kifogástalan testét egy felemás színű bikinibe bújtatva sétálgat, majd olvas egy könyvet az olaszországi Pantelleirán.

Ám azért "Amélie" is lő néha bakot. A paparazzók megtalálják. Így aztán akadnak olykor róla olyan fotók is, ahol bájos bikinéjében éppen a titokzatos pasi oldalán nevetgél...

S úgy tűnik, hódolója olyannyira élvezi társaságát, hogy az sem zavarja, ha Audrey a hátát bekenve a fél hátsóját is megszemlélheti...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.