A Francia Filmnapok vendége lesz a filmsztár

Képek a színésznőről! Audrey Tautou Budapestre érkezik

A francia filmnapok díszvendége lesz a Da Vinci-kód sztárja, Audrey Tautou. A színésznő még nem járt Magyarországon, most lehetősége lesz megismerni a magyar fővárost.

Képek a gyönyörű színésznőről képgaléria

2008.04.16 08:38ma.hu

- Nagyon sűrű a programja, pénteken egész nap interjúkat ad, és vasárnap reggel megy vissza Párizsba - tájékoztatta a Blikket az április 17-20-ig tartó rendezvényt szervező cég, az Upper Studio részéről Didier Dutour. 

A francia színésznő a szombati napját városnézéssel szeretné eltölteni, hogy megismerkedhessen a város nevezetességeivel. A színésznő az Egyedül nem megy című filmjének premierjére érkezik Budapestre, és elkíséri a francia filmgyártás egyik óriása, Pierre Grünstein, aki a Magas, szőke férfi... sorozat és a Louis de Funes-filmek producere is. A film a francia filmnapok után, április 24-től látható a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.