Milyen napszemüveg takarja a szemedet idén?

Képek: Az sztk-t vagy a Lennonosat választod?

Egy jó napszemüveg kiválasztása nem egyszerű feladat - arcformánkhoz ugyanis nehéz megtalálni a legmegfelelőbbet, főleg, ha gyér a kínálat. Lássuk az idei legmenőbb formákat!

Divatos napszemüvegek - te mivel takarod a szemed idén? képgaléria

2011.07.14 11:40ma.hu

Amikor napszemüveget választunk, elsősorban a formájára és a stílusára helyezzük a hangsúlyt, de manapság igen fontos szempont, hogy megfelelő UV-fényvédelemmel is el legyen látva ez a divatos darab.

Képekért katt a fotóra! - Fotó: style.com

Ami a külsejét illeti, sokan hordanak olyan szemüveget, amely nem a legmegfelelőbb számukra: túlságosan nagy, kicsi, vagy nem mutat sehogy a fejformájukhoz, a frizurájukhoz.

Idén a régies hatású napszemüvegek is menők: a teljesen kerek üvegűek, a "repülős" szemüvegek, vagy az "sztk-keretesek". Vannak, akik a túlméretezett darabokért vannak oda, vagy a feltűnő, színes keretekért.

Azt azonban jó szem előtt tartani, hogy a divat nem minden, azért ne vegyünk meg egy szemüveget, mert az a legmenőbb, ellenben sehogyan sem áll rajtunk.

A legjobban mindig akkor festünk, ha a legújabb divatot kombináljuk a saját egyéniségünkhöz leginkább illeszkedő holmikkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.