Hogy ne vakítson a fény...

Képek: Nézd meg a legtrendibb idei napszemüvegeket!

Egy napszemüveg mindig trendi lehet, nyáron azonban "jogosan" viseljük: nem elég azonban, ha véd a naptól, nem árt, ha van benne rafinéria!

2011.05.25 12:15ma.hu

Egy kissé a múltat idézik az idei, divatos napszemüvegek - ezek a formák már korábban is menők voltak, a szín azonban változik, ahogyan a minta is.

Igyekezzünk ne csak azt jól eltalálni, melyik forma illik igazán a fejformánkhoz és arcunkhoz: az üvegek árnyalatát, a szemüveg színét is igazítsuk egyéniségünkhöz.

Képekért katt ide! - Fotó: marieclaire.fr

Az sem árt persze, ha van néhány olyan színű ruhánk, ami tökéletesen harmonizál a napszemüvegével.

A sztárok is régóta kedvelik ezeket a klasszikus fazonokat: Lindsay Lohan gyakran hordja például az egész szemet takaró, vékony szárú, méretes szemüveget, a csajos, pöttyösek pedig Katy Perry stílusát idézik.

Amikor szemüveget vásárolunk, azt is nézzük meg, megfelelő UV-védelmet biztosít-e.

Hiszen a divat mellett erre ma már fokozott figyelmet kell fordítanunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.