Hogy jól lássa a kijelzőt...

Napszemüveg készül a mobilokhoz

Számos telefonnal kapcsolatban merül fel a probléma, hogy tűző napsütésben gyakorlatilag leolvashatatlan a kijelzőjük. Ezen a problémán segít most egy speciális napszemüveg - míg a kijelzőkön nem javítanak. Praktikus, bár nem túl szép.

2008.02.19 18:08ma.hu

Magad, uram: ha már a jelenlegi mobilkijelzők nem teszik lehetővé, hogy erős napfény mellett is könnyedén leolvassuk őket, ki kell cselezni a napfényt. Például egy napszemüveggel.

Ezt a megoldást választotta a Sang Jang Lee is: speciális napszemüveget dob piacra, ami már jól bevált megoldást használ fel: a Reed Screen Sunglasses nevű okulárékba nádrostokat ültet, amik így megszűrik a képernyőről visszaverődő fényt.

Az ötlet frappáns, a kivitelezésen azonban még lenne mit csiszolni: ez a dizájn már a nyolcvanas évek közepén is necces volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.