Képeken az iRiver mobilja

Lekapták az iMP3 mobilt

Sikerült lefotózni az Apple iPhone-jával szemben indított telefont, amit az ebben a szegmensben jószerivel ismeretlen MP3-lejátszókkal befutott cég készített: az iRiver. Kis pofás készülék, komoly lehetőségekkel - ha minden jól alakul.

2008.02.14 13:20ma.hu

A telefon tudása nem rossz: 4 gigabájt memóriája van, 2 megapixeles kamerája, ismeri az összes modern adatátviteli formátumot, ide értve természetesen a wifit is. Lesz benne TV és GPS-vevő is - ehhez nem lesz egyszerű felzárkóznia a dizájnon kívül nem csak nagyobb háttérteret kínáló Apple-készüléknek.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.