A házigazda is vonzza a közönséget?

Oscar-gála Oprah-val = nagyobb nézettség?

2011 februárjában minden idők legalacsonyabb érdeklődése kísérte az Oscar-díj átadóünnepségét, ami a szervezők szerint nagyban a két házigazdának tudható be. Jövőre biztosra mennének.

Képekben a talkshow királynője, Oprah Winfrey képgaléria

2011.07.11 18:29ma.hu

Néhány hónapja elbúcsúzott a képernyőről és ezzel showműsorának is vége szakadt, ám Oprah Winfrey úgy tűnik, örökre beírta magát a történelembe: a 2012-es Oscar-gála házigazdájaként már a talkshow-k nagyasszonyának nevét rebesgetik.

Az Amerikai Filmakadémia persze egyelőre cáfol, a végleges döntés nem született meg, de jól tudjuk: nem zörög a haraszt...

Az első pletykák még pénteken pattantak ki, de az Oscar szervezői egész hétvégén csak sejtelmesen somolyogtak és azt mondogatták: semmi sem kizárt, de még nem döntöttek. Az viszont tény, hogy Oprah az egyik legismertebb hollywoodi személyiség, és minden évben óriási érdeklődés övezi nemcsak a díjazottak kilétét, de már jó előre foglalkozik a sajtó azzal, hogy vajon ki lesz a díjkiosztó házigazdája.

Oprah Winfrey (A galériához KATT a képre!)


Nem lenne egyébként meglepő, ha tényleg Oprah-t választanák ki a megtisztelő feladatra, annál is inkább, mert az idei átadót minősíthetetlenül kevesen nézték és a szervezők szerint ebben jelentős szerepe volt a két házigazdának, Anne Hathawaynek és James Francónak.

Az eredeti szándék persze az volt, hogy a két ifjú sztár majd a képernyők elé ülteti a fiatalabb közönséget is, de visszájáról sült el a fegyver, mert világszerte csak 37,6 millióan voltak kíváncsiak az ünnepségre, 10 százalékkal kevesebben, mint a megelőző évben - akkor egyébként Steve Martin és Alec Baldwin szórakoztatta a közönséget a szobrok átadása között.

Az is tény, hogy az utóbbi 10 évben sosem volt ennyire gyér az érdeklődés, Oprah show-i viszont mindig kiemelkedően jó nézettséget produkáltak, ezért tűnne ésszerűnek az ő jelenléte a 84. gálán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.