Jolie és Pitt 9 év után vonulnak oltár elé

Szeptemberben végre kimondják, avagy a Brangelina-klán egyesítése

Titkos esküvőt tervez Angelina Jolie és Brad Pitt egy francia falucskában, a kézfogóra szeptemberben fog sor kerülni - már csak az a kérdés, hogy ebben akkor mi a titok?

Tündéri képek: Angelina és Brad hat gyermekükkel New Orleans-ban! képgaléria

2011.06.29 09:29ma.hu

Állítólag titokban szeretné kimondani a boldogító igent Angelina Jolie és Brad Pitt, ám némi zavart vélünk felfedezni ez az állítás és aközött, hogy elárulták: a nagy eseményre szeptemberben fognak sort keríteni egy franciaországi kisvárosban. Joggal merül fel a kérdés: ezek után mi is a nagy titok?

Egyetlen alternatív lehetőség marad: a bejelentés valójában figyelemelterelésként szolgál, és miközben mindenki már a párizsi repülőjegyét foglalja, a Brangelina-klán "főnökei" nem szeptemberben és még csak nem is Franciaországban esküsznek.

Angelina és Brad (A galériához KATT a képre!)


Ha egyáltalán sor kerül végre arra a kézfogóra, amit a páros 7 éve csak halogat.

Nem csoda: kapcsolatuk kezdetén Pitt egy füstbe ment eljegyzésen és egy kudarcba fulladt házasságon volt túl, Jolie pedig két válópert élt át. Emiatt mindketten úgy vélték, ha boldogok, akkor papír nélkül is azok, ha pedig kapcsolatuk zátonyra futna, nincs az a házassági oklevél, ami javíthatna a helyzeten.

Ennek ellenére a világsajtó egy idő után már következetesen férj-feleségként emlegette a párost, aki időközben három örökbefogadott és három saját gyermekkel "pecsételte meg" szerelmét.

Ha igazak a hírek, akkor a két hollywoodi csillag épp miattuk másította meg korábbi elhatározását, Brad nemrégiben egy interjúban bevallotta, hogy a lassan kamaszodó gyerekek egyre gyakrabban kérdezik tőlük, ők miért nem házasodtak össze, mint a többi gyerek apukája és anyukája.

Ezért aztán - engedve a nyomásnak - Pitt egy szép napon odaállt Jolie elé és megkérte a kezét, mostanra pedig azt is eldöntötték, hogy a dél-franciaországi Chateau Miravalban vonulnak oltár elé egy hivatalos, ám meghitt ceremónia keretén belül.

Az ünnepségen nem megerősített hírek szerint a menyasszony asszisztense, Holly Goline lesz a koszorúslány, de jelen lesz James Haven, Jolie testvére is.

Ami azt illeti, a pár esküvőjéről az utóbbi években már annyiszor röppent fel "bizalmas" és "bennfentes forrásból származó" hír, amelyek aztán rendre kacsának bizonyultak, hogy a szeptemberi időpontot is enyhe fenntartással kell kezelni, ám ígéretet teszünk rá, hogy amennyiben most tényleg gyűrűt húznak egymás ujjára, arról mindenképp mi is beszámolunk!

Még több hír a leendő (?) ifjú párról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.