Daniel Craig és Rachel Weisz nem verték nagydobra

Titokban megnősült James Bond!

A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent Daniel Craig és szépséges kedvese, olyannyira, hogy a hírről a sajtó csak utólag értesült, akkor is csak a hivatalos szóvivőn keresztül.

Szexi és sármos - Képekben Daniel Craig képgaléria

2011.06.27 09:29ma.hu

Még be sem mutatták az első közös filmjüket, máris titokban házasságot kötött Daniel Craig és Rachel Weisz - a hírt a James Bondként is elhíresült színész szóvivője is megerősítette.

A brit sztárpár nemrég fejezte be a Dream House (Álomház) című filmjének forgatásait, amelyben házaspárt alakítanak, és a jelek szerint annyira megtetszett nekik ez a férj-feleségesdi, hogy gyorsan az életben is kimondták az igent.

Robin Baum ugyanakkor túl sok részletet nem árult el az esküvőről, sőt, valójában azon kívül, hogy tényleg megtörtént, semmi egyebet nem mondott. Még az sem biztos, amit néhány hírforrás közölt, nevezetesen hogy a szertartásra június 22-én, szerdán került sor.

A bennfentes informátorokra hivatkozó lapok azonban tudni vélik, hogy a szertartást New Yorkban tartották, és azon Craig tizenéves lánya, Ella, Weisz ötéves fia, Henry, és két családi barát vett részt vendégként, utóbbiak is nyilván csak azért, mert tanúk nélkül nem ment volna...

A 43 éves férj és 41 éves felesége közös filmjét szeptember 30-án mutatják be az amerikai mozikban.

Még több hír a hírességekről

Két gyerekkel, házaspárként a Dream House-ban (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.