Adathordozókon volt a nyersanyag

Pótolhatatlan Zagar-felvételeket loptak el

Ellopták az Európa-szerte népszerű underground zenekar, a Zagar tízéves jubileumi koncertjéről készült felvételeket a DDK produkciós iroda és kiadó vágójától.

2011.02.20 16:17MTI

Az együttes február 12-i, Trafó-beli koncertjéről, amelyben a zenekar állandó tagjai mellett színpadra lépett Németh Juci, Judie Jay, Kutzora Edina és Hodosi Enikő, azaz az Underground Divas is, a Simó-díjas Bagota Béla rendezésében készült volna dokumentumfilm. A teltházas "szuperkoncertről" és a próbáiról, körülményeiről a DDK húszfős stábja nyolc kamerával készített hang- és képanyagot.

A vágót február 14-ről 15-re virradóra, a nyersanyag átvétele után fosztották ki Budapest belvárosában. A produkciós iroda szerint "felbecsülhetetlen eszmei értékű", pótolhatatlan felvételek tűntek el a készülékekkel és adathordozókkal (egy Mac Book Pro 2.4-15.6 kijelző, egy Pentax K20 digi fényképezőgép, egy LACIE 120GB külső Winchester, egy Toshiba 500GB külső Winchester, egy Samsung 500GB külső Winchester) együtt.

Az őszi-téli bemutatásra szánt dokumentumfilm gyártója kéri, hogy ha valakinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, azt közölje a rendőrséggel vagy a zenekarral. "Az együttes bízik a megtaláló(k) jóindulatában" - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.