Exkluzív koncertet adnak!

Kozmikus éjszaka! Zagar a Müpában!

A Zagar február 13-án a Müpában összemossa a múltat a jövővel. Az igazi kalandot jelentő "zenei úszás" folyamát számos filmes és irodalmi idézettel, vetítéssel és színházi elemekkel társítják.

2009.02.10 18:00ma.hu

Az előadáshoz olyan, színházi berkekben jártas művészeket hívtak segítségül, mint Keszég László rendező, Árvai György díszlettervező, Szűcs Edit jelmeztervező és Kántor Kata koreográfus. 

A zenekar február 13-án a Müpa hangversenytermében ad exkluzív koncertet Bits, Bytes and Mysteries címmel. Ezen az estén az instrumentális számok kerülnek terítékre, nagyobb teret engedve az improvizációnak és a folyamatzenének.
 
Az igazi kalandot jelentő "zenei úszás" folyamát számos filmes és irodalmi idézettel, vetítéssel és színházi elemmel társítják. 

Az együttessel kapcsolatos további hír, hogy január végén elkészült a legújabb videójuk az Escape from the Earth című számra, amelyben a rajongók is szerepelhettek. 

A rendező Menzkie, az operatőr pedig Dobos Tamás volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.