Elektropopba csomagolt jazz is becsúszik majd!

Szalóki Ági a MüPában

A legjobb dolog, ami az utóbbi néhány évben történt a könnyűzenében, vagyis inkább a zenében úgy általában, hogy végre nem egymást kizáró stílusok léteznek többé-kevésbé elhatárolódva, hanem visszavonhatatlanul bejött a fúzió.

2008.09.29 18:30ma.hu
Szalóki Ági

Az énekesnő tizenhárom éve áll színpadon, ami ahhoz képest, hogy még csak a harmadik ikszet tölti, minimum figyelemreméltó. Ez alatt az idő alatt annyi minden történt és változott, hogy meg sem kíséreljük felmondani, fellépett az alább művészekkel: Besh o Drom, Zurgó, Balkan Syndicate, Szakcsi Lakatos Béla, New Hungarian Gipsy Jazz. A díjakról már nem is beszélve: egy Artisjus és két Fonogram-díj. 

Szalóki Ági három évvel ezelőtt merészkedett először úgy istenigazából a jazz területére, formációjával Hallgató címmel rögzített albumot, amelyet az aktuális koncert első felében vezet majd elő.
 
A második félidőben aztán a népdalé lesz a főszerep, sőt némi elektropopba csomagolt jazz is becsúszik majd. 

Szalóki Ági a MüPában 
Budapest, Művészetek Palotája
2008. október 22. szerda 19:30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.