Magyarul is kapható az új Száll a kakukk fészkére

A délszláv háború és a transszexuálisok világába megy a Szellemmajom

A Szellemmajom egy kiforrott, sokoldalú mű, melyben a délszláv háború utáni korrupció, a keletre érkező nyugati ember megdöbbenése, az internetes társkeresés vagy a bordélyok és transzszexuálisok világa egyaránt helyet kap.

2011.02.10 09:42ma.hu

Főszereplője egy pszichiáter, aki úgy osztogatja betegeinek a poszttraumás stressz diagnózisát, akár az ügynökök a szórólapokat. Pavel viszontagságaiból és páciensei elbeszéléseiből olyan általános érvényű emberi sorsokat ismerhetünk meg, melyekben nem számít, ki gazdag és ki szegény, ki ismert és ki névtelen: a titkok és tragédiák mindig ott rejtőznek a kulisszák mögött, és – akár pszichiáter segítségével, akár anélkül – mindenkinek meg kell vívnia a maga harcát az életben való boldogulásért.

A kritikusok SLADANA BUKOVA regényét a Száll a kakukk fészkére horvát megfelelőjeként emlegetik.

A könyvet a képre kattintva azonnal megrendelheti a Nyitott Könyvműhely oldaláról!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.