Rázga Miklós vezeti majd a teátrumot

Megválasztották a Pécsi Nemzeti Színház új igazgatóját

Rázga Miklós a teátrumot mintegy két évtizede vezető Balikó Tamást váltja a poszton, tisztségét február 16-tól öt éven át töltheti be.

2011.01.27 13:00MTI

Rázga Miklós színművészt választotta a Pécsi Nemzeti Színház igazgatójának a város közgyűlése csütörtökön.

A testület egyhangú döntést hozott. Az új direktor a teátrumot mintegy két évtizede vezető Balikó Tamást váltja a poszton, tisztségét február 16-tól öt éven át töltheti be.

Rázga Miklós a megválasztását követő sajtótájékoztatón azt mondta: fontos céljának tekinti a színház nézőszámának növelését, az intézmény népszerűsítését a fiatalok, családok körében és egyebek mellett az operatagozat fejlesztését is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.