James Cameron szerint mindent felülmúl majd

A Cirque du Soleil háromdimenziós filmet forgat

James Cameron, az Avatar alkotója a Cirque du Soleil társulatával háromdimenziós filmek forgatásába kezd.

2010.12.13 18:30MTI

A moziban új korszakot nyitó Cameron, a cirkuszt más dimenziókba emelő Cirque du Soleil, a Shreket jegyző Andrew Adamson rendező és a Reel FX Entertainment filmvállalat közös közleményben jelentette be, hogy olyan háromdimenziós filmek készítésébe vágtak bele, amelyek "a képzeleten túlmutató művészeti formát" tükröznek majd.

"A felvételek, amelyeket készítünk, meghökkentően izgalmasak, és tudom, hogy Andrew Adamson olyan extatikus, álomszerű művé szövi majd azokat, hogy minden korosztályt elbűvöl vele világszerte" - jelentette ki James Cameron.

Már dolgoznak az első filmen, amely azonban még nem kapott címet - árulták el az alkotók.

A produkciók részleteit titok övezi, de annyi biztos, hogy a filmvásznon a cirkuszi társulat tagjai szerepelnek majd, akiknek varázslatos előadásait 1984 óta több mint százmillió ember látta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.