Még kapható a 2. Hellboy-kötet

Ördögöt a falra: visszatért a leglazább sátánfattya

Mike Mignola képregénysorozatának második kötetében Hellboy és társai új feladatot kapnak: meg kell akadályozniuk egy ősrégi vámpír, Vladimir Giurescu újraélesztését. Még kapható!

2012.03.01 13:47ma.hu

Dübörög a Cartaphilus kiadó: a még kapható comics főszereplője a világ leglazább paranormális nyomozója, aki hasonlóan földöntúli társaival együtt a BPRD (Bureau for Paranormal Research and Defense) kötelékében szellemek és démonok nyomában kajtat.

A kitűnő történetet Alan Moore, a műfaj apostola a következőképp méltatta:

"A gyűjtemény, amit a kezükben tartanak, a képregény legjobb hagyományainak párlata, mámorító rubinvörös bor. Üljenek le és hajtsák le egy húzásra, majd várják ki, hogy az olvasottak titokzatos és ijesztő átalakuláson menjenek át. A Hellboy a képregénymennyország egy oly zugába szóló útlevél, ahonnan nem akarnak visszatérni majd. Lépjenek be és élvezzék!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.