Selma mostanra heverte ki a Hellboy II-t

Selma Blair pesti éttermekben szedett fel pár kilót

Legújabb filmje forgatásán tíz kilót hízott Selma Blair, aminek két oka volt: a hideg idő és a magyar konyha. A bájos színésznő új filmje ugyanis a Hellboy II - Az Aranyhadsereg, amelyet Budapesten forgattak fél évvel ezelőtt.

2008.06.14 13:33UIP
Részlet a Hellboy II című filmből

A munkálatok éjszaka folytak, s olyankor bizony már nagyon hideg volt, ezért Selma evéssel vigasztalta magát.

A stáb magyar tagjai ráadásul a legjobb pesti éttermekbe vitték ebédelni, s mire a színésznõ megtanulta magyarul kimondani, hogy csülök pékné módra, már fel is szaladt a tíz kiló. Majdnem fél évébe telt, amire fogyókúrával és tornával megszabadult a túlsúlytól. (Hellboy II: The Golden Army - hazai bemutató: 2008. augusztus 21.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.