LSD-t javasolt Selma Blair-nek a rendező

Drogoznia kellene a Hellboy sztárjának?

Megsajnálta a Hellboy II - Az Aranyhadsereg rendezője, Guillermo del Toro a film női főszereplőjét, Selma Blairt, amiért gátlásos és nincs elég önbizalma.

2008.08.23 08:57UIP

Azt tanácsolta neki, vegyen be egy kis LSD-t. - Guillermo még az előző rész forgatása idején észrevette, hogy önértékelési problémáim vannak - meséli Selma. - A Hellboy II forgatásán is adódtak ebből gondok, bizonytalankodtam néhány jelenetnél. Erre Guillermo azt mondta, amint tehetem, menjek el Amszterdam, és szerezzek be egy kis LSD-t, az majd rendbe teszi a fejemet. Persze nem durva drogozásról lenne szó, orvosi felügyelet mellett venném be. Nem is tudom, egyelőre furának tűnik az ötlet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.