Egy házasság romjaiból épült a Hellboy II

Hellboy II - Az Aranyhadsereg

Az akció, a humor és a látványos lények rá jellemző elegyével folytatódik a világ legkeményebb, cicarajongó, pokolbéli hősének története.

2008.08.10 19:56UIP

Miután az emberiség és a fantázia láthatatlan birodalma közötti fegyverszünet véget ér, úgy tűnik, a világra rászakad a pokol. Egy könyörtelen vezér, aki otthonosan mozog a fenti és a lenti világban egyaránt, szembeszáll vérvonalával, és lények megállíthatatlan seregét kelti életre. 

És most a bolygó legkeményebb, legdurvább szuperhősén a sor, hogy harcba induljon a könyörtelen diktátor és martalócai ellen. Az igaz, hogy vörös. Az is igaz, hogy szarva van. És az is igaz, hogy sokan félreértik. Ám ha rendesen el kell végezni a melót, akkor ideje szólni Hellboynak. 

A Paranormális Kutató és Védelmi Iroda egyre bővülő csapata, a tüzes Liz, a vizes Abe és a protoplazmás Johann Hellboy-jal együtt cirkál a földkéreg és a láthatatlan, mágikus burok közt, ahol a fantázia teremtményei testet öltenek. És Hellboynak - aki mindkét világban otthon van, de nem fogadja be egyik sem - választania kell az eddigi élete és egy ismeretlen, hívogató végzet között. 

Bemutató dátuma: 2008. augusztus 21

rendező: Guillermo Del Toro
író: Mike Mignola
forgatókönyvíró: Guillermo Del Toro
operatőr: Guillermo Navarro
producer: Lawrence Gordon, Lloyd Levin, Mike Richardson, Joe Roth
vágó: Bernat Vilaplana

szereplő(k):
Ron Perlman (Pokolfajzat)
Selma Blair (Liz Sherman)
Doug Jones (Abe Sapien)
James Dodd (Johann Krauss)
John Hurt (Trevor 'Broom' Bruttenholm)
Jeffrey Tambor (Tom Manning)
Brian Steele
Luke Goss

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.