A sorozat epizódjainak száma eléri az 515-öt?

Újabb évadot kezdhet a Simpson család

A Fox televízió újabb évadot szavazott meg A Simpson család című nagysikerű sorozatának, amely már eddig is a leghosszabb ideje futó amerikai televíziós komédiának számított.

2010.11.15 14:45MR2

"Mint sok 22 éves, a Simpson család is irtóra örül, hogy otthon maradhat - a Fox csatornán - és reméli, hogy még sokáig nem kell kilépnie a való életbe" - fogalmazott Al Jean producer a 23. évadát megkezdő animációról.

Az új szezonnal együtt a sorozat epizódjainak száma eléri az 515-öt. A négytagú rajzfilmfamília - Homer, Marge, Bart és Maggie - az amerikai kultúra visszásságait kifigurázó bizarr kalandjaival eddig összesen 27 Emmy-díjat érdemelt ki.

A családfő, Homer ingerült felhorkanása, a "D'Oh!" még az oxfordi angol szótárba is bekerült, és a Simpsonoknak már csillagjuk is van a hollywoodi Hírességek sétányán.

A sorozatot több mint száz országban, ötven nyelven sugározzák. Az óriási rajongótábort vonzó "jelenség" még a Vatikánt sem hagyta hidegen.

A pápai állam hivatalos lapja elismerően szólt a szériáról, és egyik cikke a közelmúltban azt is kifejtette, hogy Homer és Bart katolikusok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.