A rocker szétzúzza a Sportarénát

Ozzy Osbourne szürreális show-t ígér

Kegyetlen és szürreális show-t ígér a Black Sabbath egykori frontembere, aki jövő hétfőn koncertezik a Papp László Budapest Sportarénában.

2010.09.28 12:15MTI

Ozzy Osbourne heavy metal énekes, a legendás Black Sabbath egykori frontembere; a szervezők "kegyetlen és szürreális show"-t ígérnek, óriási technikával, gigantikus díszletekkel, videó és fénytechnikával.

Nemrég megjelent, Scream című albuma másfél évig tartó világ körüli turnéján a botrányairól és tévés szerepléseiről is ismert rockénekes felvonultatja "az összes ördögöt és angyalt, rémet és szellemet, amelyek szólólemezei visszatérő szereplői" - írták a szervezők.

Az új album témái között az ördög és az angyal örök harca is szerepel, és a borító tanúsága szerint Ozzy ezúttal az angyal szerepét választotta, mert szárnyakkal, zászlóval a kezében angyali seregei élén látható a borítón.

Ozzy eddig mindössze egyszer járt Magyarországon, a Black Sabbath 2001-es újjáalakulása idején a Kisstadionban.

Lett volna egy teltházas koncertje a Sportarénában 2004-ben, de ez elmaradt az énekes quad-bike balesete miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.