Öt év után adta ki az új albmot

Megjelent Tóth Gabi Elég volt című lemeze

Öt év várakozás után végre elkészült a második Tóth Gabi nagylemez. Az "Elég volt!" című vadonatúj korongon többféle stílusú dal hallható: romantikus, lázadó, csajos és vagány.

2010.09.13 11:45ma.hu

Az Elég volt című lemezen többféle stílusban szólal meg a megasztáros énekes, számok között van romantikus, lázadó és vagány nóta is.

A CD-n megtalálhatók olyan, már jól ismert slágerek is, mint a "Valami Amerika még" főcímdala, melyet Gabi Csipával (Hooligans) együtt énekelt, de természetesen az Anti Fitness Tomival készült duett sem maradhatott ki a repertoárból ("Mi a szívemen, a számon").

Természetesen számos új dal is hallható a lemezen, melynek zenei producere Szabó Zé volt, a szövegeket pedig Molnár Tomi, az Anti Fitness Club frontembere írta.

Az albumon található egy olyan szerzemény is, melyet Gabi és szerelme, Roli közösen készítettek. Roli nagy segítségére volt Gabinak a lemez elkészítésében, hiszen szinte az összes dalt ő dobolta fel.

Az énekesnő új klipjében - miközben kaméleonként változtatja külsejét - egyszerre mutatja meg angyali és démoni arcát, sőt a dinamikus dalban több énje is csatát vív egymással.

Az énekesnő a következőket nyilatkozta az új kislemez kapcsán:

"Úgy érzem, hogy az új dalom, amely egy párkapcsolat útvesztőiről is szól, más értelmet is kaphat, bemutathatja azt a kettősséget, mely minden ember sajátja, ahogy harcol egymással a jó és rossz énje".

Tóth Gabi vadonatúj albuma szeptember elején került a boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.