Ákos elsápadt a Viva Comet-jelöltek életkorán

Sírva rohant ki Tóth Gabi - őt nem jelölték!

Megtartották minap a Viva Comet díjátadó sajtótájékoztatóját - Kovács Ákost megdöbbentette a jelöltek kora, Tóth Gabit pedig annyira elkeserítette a kudarc, hogy sírva kirohant...

2010.05.05 08:30Fotó: tothgabi.hu

Egy budapesti szállodában hozták nyilvánosságra a június 17-én megrendezésre kerülő Viva Comet idei jelöltjeit - Van, aki számára nem várt meglepetéseket tartogatott.

Tóth Gabit
annyira megviselte, hogy az öt kategóriából egyikben sem jelölték, sírva hagyta el a sajtótájékoztatót - írja a Napi Ász.

Internetes naplójában később azt írta: sajnos nem jelöltek, szóval most kicsit befordult. Köszöni mindenkinek a megértést, de most egy picit eltűnik. Megy, sétálgat és azon gondolkodik, mit kell tennie az életben.

Puskás Peti
és a Hooligans sem került azonban a jelöltek közé. Ők részt vettek a rendezvényen és gratuláltak a szerencséseknek - adta hírül a Napi Ász.

A jelöltek között van Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola és Pásztor Lászlónak, a Neoton Família alapító tagjának a lánya.

A névsort hallva Kovács Ákos azon viccelődött, reméli, jövőre senior kategóriát is indítanak.

Ő személy szerint belesápadt, amikor meghallotta, hogy néhány jelölt az érettségi miatt nem tudott eljönni a sajtótájékoztatóra - közölte a Napi Ásszal az énekes.

Tóth Gabi könyörtelenül leszámol vetélytársaival!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.