A magyar sztárnak még nincs "bimbó-felelőse"

Tóth Gabit nem zavarja az átütő mellbimbó

Tóth Gabi merészen öltözik - Az érdeklődésre, hogy nem zavarja-e, hogy mellbimbója átüti a bőrruhát, azt válaszolta, hogy Jennifer Lopeznek külön mellbimbófelelőse is van.

2010.02.19 17:30juj.hu

A juj.hu Tóth Gabival beszélgetett - aki arra a kérdésre, hogy nem zavarja-e, hogy mellbimbója átüti a bőrruhát, azt válaszolta, hogy Jennifer Lopez-nek külön mellbimbófelelőse is van.

Az illető szerinte folyamatosan csavargatja a külföldi művésznő ezen részét, hogy megfelelően álljon.

Ahogy a parasztbácsi mondotta volt a Csillagok Háborújáról kifelé jövet: ezt már azért mégse hisszük el.

Talán Gabi is csak viccelt, mindenesetre azt még közölte a riporterrel, hogy mindjárt megjelenik új nagylemeze, amelynek szintén az lesz a címe, hogy mellbimbó. Ki tudja - ez még akár igaz is lehet.

Részletek a videóban!

Tóth Gabi vallott: nem egy átlagos nő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.