A Kids In America című slágerét is hozza

Teltházas bulira számít Kim Wilde Budapesten

Október 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel a 80-as évek világsztárjai. A Kids In America című slágerét is hozza Budapestre a "pop Brigitte Bardot-ja", aki főz, kertet épít, gyereket nevel.

2010.09.01 17:15ma.hu

Október 2-án a Here and Now fergeteges pop-show keretében lép fel Budapesten – Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Rick Astley társaságában – Kim Wilde.

Az idén 49 éves pop díva évek óta ismert TV-s műsorvezető, író, szakács és nem mellesleg két gyermekes családanya. Már nagyon várja a budapesti fellépését, mint elmondta:

„Imádom ezt a show-t! Mindenki kap 30 percet, amelyben elénekli a legnagyobb sikereit. A közönség minden számot ismer már, és legtöbbször velünk együtt énekli a dalokat, amely óriási boldogságot okoz nekünk. Minden Here and Now koncert egy fantasztikus élmény nekünk és annak az általában 9-10.000 rajongónak, aki megnéz minket. Remélem, Magyarországon is sokan leszünk.

Kim Wilde az éneklés mellett a kertésztben is kiemelkedő Kevesen tudják róla, hogy a 90-es évek elejétől aktív és sikeres kertépítő és kertmentő szakember. 2005-ben egy kertjéért aranyérmet kapott a Chelsea Virág Kiállításon.

Társával Dave Fountain-el 2007-ben bekerült a Guiness Rekodok könyvébe is, amikor sikeresen ültették át a világ legnagyobb fáját - olvasható a szervezők közleményében.

A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon a jegyirodákban, valamint online a jegyrendelő oldalokon.

Az eseményről bővebb információk a www.hereandnow.hu weboldalon található, ahol koncertfelvételek és videó klipek adnak ízelítőt az októberi buli hangulatáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.