A Magyar dal napja koncertjeinek keretében

Kávészünet koncert a Dallamos villamoson

A Magyar dal napja koncertjeinek keretében szeptember 12-én, elindul a Dallamos villamos a Moszkva tértől a Nagykörúton.

2010.09.01 14:15ma.hu

A nem mindennapi helyszínen Kávészünet koncert is lesz este 6 órától!

A duó (Popovics György és Németh Ferenc) kitűzött célját a kultúraközvetítést, a fiatal korosztály irodalom és azon belül is a költészet iránti érdeklődésének felkeltésével és megszerettetésével valósítja meg.

Az általuk megzenésített versekre és koncertekre nagy az érdeklődés!

Zenéjükön keresztül azokhoz is eljut a költészet, akik különben nem lennének nyitottak rá. Repertoárjukban az ismert költők versei mellett mai, modern szerzeményeket is találhatunk.

Budapesten szeptember 12-én délután a 4-es villamos vonalán a Dallamos villamoson összesen tíz együttes zenél majd felváltva az utazóknak a Kávészünet rajongói egy kellemes zenés-verses utazáson vehetnek majd részt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.