Ínycsiklandozó pezsők, ízletes borok és sztárok

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Idén 21. alkalommal rendezik meg a már hagyományosnak tekinthető Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, melynek a városrész szívében, az Oroszlános udvarban és a Savoyai Jenő téren adtak helyet.

2010.08.25 10:30ma.hu
Tabáni István is fellép

A szervezők 2010. szeptember 4-én és 5-én sokszínű programmal várják a vendégeket.

Lesz gyermekjátszótér, gazdapiac, hagyományőrző vásáros sor, pinceséták, nemzetiségi zenekarok és több ismert fellépő, többek között a Ghymes együttes, Keresztes Ildikó, a Besh o droM, a Heaven Street Seven és Tabáni István.

Szeptember 3-án, pénteken 19 órakor kezdődik a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar koncertje a Klauzál Házban (Klauzál Gábor Művelődési Központ, Nagytétényi út 31–33.)

Budafoki Dohnányi Zenekar

Műsor Erkel: Hunyadi-nyitány
Ravel: Bolero Muszorgszkij: Egy kiállítás képei
Vezényel: Hollerung Gábor

Hagyományos értelemben vett belépő nincs a rendezvényen, azonban az ide látogatóknak kóstolópoharat kell vásárolniuk, ha fogyasztani szeretnének.

A poharak értéke 500 Ft. Az összes koncert és részprogram ingyenes , vendégeink térítésmentesen látogathatják a fesztivál területét.

A XXI. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szervezői és a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Budafok-Tétény csoportja főzőversenyét hirdet kerületünk valamennyi bejegyzett közösségének és baráti társaságának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.