Zene, színház, képzőművészet és film

Ma nyit a Pannonhalmi Művészeti Fesztivál

Idén, 2010-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Arcus Temporum Pannonhalmi Művészeti Fesztivál.

2010.08.21 23:00port.hu

2010-ben immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Arcus Temporum Pannonhalmi Művészeti Fesztivál. Visszatekintésként idén DVD-t jelentettek meg az elmúlt évekről.

Aki megnézi, nagyjátékfilmnyi időterjedelemben idézheti fel az öt dokumentált fesztivál emlékezetes pillanatait - az arcokat, a hangokat, a találkozásokat és a helyet.

Az idei fesztivál mintha rövid íveket rajzolna, hiszen sem Dmitrij Sosztakovicsot és Beat Furrert, sem az egyik színházi előadásban megidézett filmek alkotóit és Andrea Boµićot nem választják el évszázadok, szinte kortársak lehetnének...

E közeli és mégis távoli idők egy közös térben találkoznak, s mintha valamennyien azt kérdeznék: hol a helyünk?

A programról bővebben a www.arcustemporum.hu oldalon olvashatnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.