Teltházas előadásokkal ünnepelnek

Félidejéhez ért a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

A 2010. augusztus 13-án kezdődött Első Kaposvári Kamarazenei Fesztivál teltházas előadásokkal ünnepeli a fellépő művészeket.

2010.08.18 16:30ma.hu
Tóth Vera

Közülük Kocsis Zoltán, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás is úgy gondolják az ilyen mértékű siker annak köszönhető, hogy a műsorstruktúra és a szervezés egy induló fesztiválhoz képest is jól kiegészítik egymást.   

2010. augusztus 18. után is folytatódik a komolyzenei koncertsorozat. A korábbi előadások fergeteges sikerére építve, amelyek végeztével állva tapsolt a tömeg és emiatt többször is ráadásokra került sor, a művészek újabb meglepetésekkel kívánják elkápráztatni a közönséget.

A szervezők olyan lehetőséget biztosítanak az érdeklődők számára, hogy ha egy jegyet vesznek bármely előadásra, a másik jegyet ingyen kapják meg.

Ezzel a szándékkal is még több emberrel kívánják megismertetni a kamarazene minőségi világát. A délelőtti és esti koncertek mellett az Ősbemutatók Fesztiválján Szakcsi-Lakatos Béla és Falusi Mariann rendhagyó koncerttel készülnek meglepni a hallgatóságot.

Az Első Jam Session Találkozó látogatói is olyan zenésznagyságokkal találkozhatnak még, mint Somló Tamás, és Tóth Vera.

A minőségi együtt zenélésért továbbra is Nemo, Bársony Bálint és Nagy Laci „Gitano” a felelős.

A fesztivál hivatalos honlapján, www.kaposfest.hu, minden programváltozás és releváns információ fellelhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.