A három nap alatt 220 program zajlott le

120 ezren a Savaria Történelmi Karneválon

A szervezők szerint meghaladta a 120 ezer főt a hosszú hétvégén Szombathelyen megrendezett Savaria Történelmi Karnevál látogatóinak száma.

2010.08.24 11:00MTI

A három nap alatt 220 program zajlott le, és mindössze három műsorváltozásra volt szükség - közölte Zsirai Dóra, a karneváliroda munkatársa.

Az Öreg város vására A jelmezes felvonulásban részt vevők száma a szervezők becslése szerint megközelítette az ezret, az Öreg város vásárában pedig 185 vállalkozás kínálta termékeit. Ezeknek 90 százaléka volt hazai.

A Borok utcájában 41 bor- és pálinkatermelő mutatta be készítményeit, a Művészetek utcájában 38 művész és civil művészeti csoport várta a vendégeket.

A karneváli forgatag alatt 20 tonna szemét gyűlt össze, amelynek eltakarításáról a három nap alatt folyamatosan gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.