Íme egy igazi amerikai vígjáték!

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

Íme egy igazi amerikai vígjáték, amelyben kutyák és macskák a főszereplők. A film gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató perceket nyújt.

2010.08.18 07:00ma.hu

A kutyáknak és macskáknak megvan a maguk titkos, az emberi szem elől rejtett világa. És megvan a maguk háborúja is. Ártatlannak tűnő kutyaházak igazából titkos kémközpontok bejáratai lehetnek; néhány napon heverésző lusta cica pedig valójában talán egy bevetésen lévő alakulat.

A kutyák és macskák között kibékíthetetlen, elhúzódó és minden eszközt megengedő háború zajlik. Zajlott eddig.

Színre lép egy elegáns és gonosz szfinx, egy ex-titkosügynök, Kitty Galore, aki végtelen hataloméhségében nemcsak örök ellenségeit, a kutyákat, de volt bajtársait is el akarja pusztítani. Egyszerre akarja az egész világot meghódítani.

Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk, mert nemcsak magukat, hanem gazdáikat is meg kell menteniük az ördögi Kitty karmai közül.

Színes, magyarul beszélő amerikai vígjáték.

Rendező: Brad Peyton

Szereplők
: Bette Midler (Kitty Galore) Christina Applegate (Catherine) Nick Nolte (Butch) Carlos Alazraqui (Cool Cat) Fred Armisen (Friedrich) Michael Clarke Duncan (Sam) Neil Patrick Harris (Lou) Sean Hayes (Mr. Tinkles) Chris O'Donnell (Shane)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.