A sztár szerint senki nem tudná őt eljátszani

Brigitte Bardot nem akar magáról hollywoodi filmet

Nem akar magáról hollywoodi mozit Brigitte Bardot, a franciák egykori filmcsillaga. Mint csütörtökön kifejtette: egyetlen színésznő sem lenne rá képes, hogy eljátssza őt egy életrajzi filmben.

Szexis és gyönyörű! Brigitte Bardot fénykorában! képgaléria

2010.08.13 06:29MTI

"Senki sem tudná megcsinálni" - szögezte le a 76 esztendős díva, az 1950-es, 1960-as évek szexszimbóluma, aki több mint harminc éve szakított a filmezéssel és azóta az állatvédelemnek szentelte az életét.

A színésznő az Europe 1 francia rádióban reagált arra a hírre, hogy Kyle Newman amerikai rendező meg akarja filmesíteni az élettörténetét és a főszerepet éppen feleségére, a modell-színésznő Jaime Kingre szándékozik osztani.

A díva fénykorában

"Nem értek vele egyet, hogy filmet forgassanak rólam anélkül, hogy szólnának nekem erről és anélkül, hogy belegyeznék abba, ki játssza a szerepemet. A filmről semmit sem hallottam, de ki van zárva, hogy bármilyen filmet készítsenek rólam a belegyezésem nélkül" - hangsúlyozta Brigitte Bardot.

A hatvanas évek másik francia bálványáról, a költő, zeneszerző, énekes Serge Gainsbourgról a közelmúltban forgatott életrajzi filmdrámában Laetitia Casta személyesítette meg Bardot-t. A színésznő a rádióadásban azt mondta, hogy nem látta a filmet.

Brigitte Bardot védi a bikákat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.