Palya Bea és Lajkó Félix egy színpadon

Megakoncertek Esztergomban, a Bazilika előtt

Palya Bea, Lajkó Félix és Boban Markovic közös koncertje, az Experidance és a Dohnányi Szimfonikusok az esztergomi Fesztiválnyár színpadán

2010.08.12 08:00ma.hu

Augusztus 16-án, hétfőn este 9-től nem mindennapi előadással vár Esztergom: az esztergomi Fesztiválnyár csúcspontjaként, az alkalomra különlegesen megvilágított Bazilika előtti színpadon Palya Bea, Lajkó Félix és Boban Markovic ad koncertet.

Kedden este az Experidance a színpadon. A magyar tánc utazó nagykövetei „Eszencia - a ritmus ünnepe” című táncszínházi előadásukkal bűvölik el a nézőket Szerdán, 18-án a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekaré az esztergomi Fesztiválnyár színpada. A koncerten olyan világhírű filmek közismert dalamai szólalnak meg, mint a Csillagok háborúja, a Keresztapa, a Harry Potter- és az Indiana Jones-filmek – John Williams, Nino Rota és más szerzők halhatatlan melódiái.

Borkóstolás és tárlatjárat 30 százalék kedvezménnyel a Megakoncertek éjszakáin (köztes cím) Az esztergomi Picasso kiállítás három napon át hajnali fél kettőig várja látogatóit augusztus 16-18 között, amikor az esztergomi Fesztiválnyár csúcspontjaként három óriáskoncertet tartanak az alkalomra különleges megvilágítást kapó Bazilika oszlopcsarnoka előtt. A koncertek előtt, illetve azt követően nem csak a Picasso kiállítás, hanem a Prímás Pince Turisztikai és Borkulturális Központ is 01.30-ig várja a látogatókat, megtekinthető a Kárpát-medencei Borvidékek alagútja, illetve a Borászati Kiállítás is.

A koncerteket szervező Várszínház, a Picasso kiállításért felelős Gran Tours utazási iroda, a Prímás Pince, valamint az Aquasziget Esztergom közös projectjeként az érdeklődők amennyiben fentiek közül bármelyikre teljes árú jegyet vásárolnak, 10-30 százalékos kedvezményben részesülnek a többi helyszínen.

A Picasso kiállítás, Prímás Pince és koncertek esetében a kedvezmény akár már aznap, az Aquasziget esetében a következő nap vehető igénybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.