Remekül teljesített első koncertjén

Kórházi kezelése után visszatért Al Jarreau

A hetvenéves énekest a fellépés előtt két nappal engedték ki a marseilles-i kórházból, ahol akut szív- és légzésproblémák miatt kezelték.

2010.08.05 16:20MTI

Remekül teljesített a visszatérése utáni első koncerten a németországi Hanauban Al Jarreau amerikai jazzlegenda.

A hetvenéves énekest a fellépés előtt két nappal engedték ki a marseilles-i kórházból, ahol akut szív- és légzésproblémák miatt kezelték.

A színpadra testileg láthatólag legyengülve, de jó hangulatban lépett. Kétórás koncertjén a legújabb slágerek mellett karrierje kezdetéről származó dalokkal is meglepte lelkes rajongóit.

Al Jarreau július 22-én válságos állapotban került kórházba a délkelet-franciaországi Gapban, ahol éppen színpadra lépés előtt támadtak súlyos légzési problémái és szívritmuszavarai, amelyeket orvosai szerint részben a kimerültség okozott. A 7-szeres Grammy-díjas énekest pár nappal később átszállították a marseille-i Timon kórházba, ahonnét vasárnap reggel engedték ki jó állapotban.

Rosszulléte miatt Jarreau lemondani kényszerült néhány fellépését, de reméli, hogy a hanaui fellépés után megtarthatja az Egyesült Államokban és Japánban tervezett koncertjeit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.