Budapsten lesz a turné első állomása

Jerry Lee Lewis október 31-én pótolja most elmaradó koncertjét

Október 31-én pótolja az eredetileg július 20-ra tervezett, de váratlan műtétje miatt elhalasztott koncertjét Jerry Lee Lewis, a rock and roll ördögeként emlegetett amerikai zongorista-énekes.

2010.07.15 14:23MTI

Az új európai turné első állomása Budapest lesz, így Jerry Lee Lewis a várhatóan szeptemberben megjelenő Mean Old Man című új albumáról is játszik majd dalokat - közölte a Showtime Budapest csütörtökön az MTI-vel.

Jerry Lee Lewis menedzsmentje arról tájékoztatta a magyarországi koncertet szervező irodát, hogy az előadóművész műtéte jól sikerült és mindannyian nagyon várják az európai turné kezdetét.

A júliusi budapesti koncertre megváltott jegyek az októberi 31-iki koncertre is érvényesek.

A rock and roll énekest hétfőn műtötték a memphisi kórházban, orvosai egy hónap pihenést írtak elő számára.

A rock and roll ördögeként emlegetett legendás amerikai zongorista, énekes, dalszerző idén ünnepli 75. születésnapját. Jerry Lee Lewis első lemeze előbb (1954-ben) jelent meg, új albumán Neil Young, Kid Rock és Kris Kristofferson is közreműködött.

Lewis tizenkét évvel ezelőtt már fellépett Budapesten: a Kisstadionban Chuck Berry és Little Richard társaságában adott emlékezetes koncertet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.