Novemberre halasztották a turnét

Elmarad Jerry Lee Lewis budapesti koncertje

Elmarad Jerry Lee Lewis július 20-ra tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában az előadóművész váratlan kórházi kezelése miatt.

2010.07.13 15:24

A koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A koncertsorozat menedzsmentje ma reggel tájékoztatta a budapesti szervező irodát arról, hogy a Művészt a tegnapi napi folyamán a Memphis-i kórházban megműtötték, orvosai 1 hónap pihenést írtak elő számára, ezért az egész európai turnét novemberre halasztották.

A budapesti koncert új időpontját a lehető legrövidebb időn belül közüljük. A koncertre elővételben megváltott jegyek érvényesek a későbbi időpontban sorra kerülő Jerry Lee Lewis-fellépésre.

A rock and roll ördögeként emlegetett legendás amerikai zongorista, énekes, dalszerző idén ünnepli 75. születésnapját. Jerry Lee Lewis első lemeze előbb (1954-ben) jelent meg, mint Elvis Presley-é, idén áprilisban újabb albummal jelentkezett, amelyen Neil Young, Kid Rock és Kris Kristofferson is közreműködött. Lewis tizenkét évvel ezelőtt már fellépett Budapesten: a Kisstadionban Chuck Berry és Little Richard társaságában adott emlékezetes koncertet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.