Silent kertmozi a Zöld Pardonban

Újabb fővárosi helyszínen mozizhatunk

Újabb fővárosi helyszínen mozizhatunk a csillagos ég alatt: augusztus 6-án ugyanis a mindennapos élőkoncertek, külföldi világsztárok produkciói mellett a Zöld Pardon nevű szórakozóhely a filmek világát is elhozza az érdeklődőknek.

2010.08.06 12:50MTI

A nyár végéig minden héten két estén is a szabad ég alatt, igencsak különleges helyszínen élvezhetjük a mozgóképek világát. A ZP Silent kertmozijának lényege, hogy egy kis fülhallgatós zsebrádió segítségével, vagy akár saját rádiós-headsetes mobiltelefonunkkal is követhetjük a filmet.

Így a vetítés és a bulizás is zavartalanul folytatódhat a koncertek után. A zsebrádióhoz – letét fejében – a helyszínen is hozzájuthatnak a mozizni vágyók, így mindenkinek van lehetősége csatlakozni a programhoz. A Zöld Pardon Silent kertmozis estéin a koncertek után 22.10-es kezdéssel vetítenek nagyjátékfilmeket.

A kertmozis estek sorozatát a Kapa és Pepe-filmek első darabja, a Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten és a Ninja Scroll című japán anime nyitja.

A további augusztusi időpontokról és programról bővebb információt a Zöld Pardon honlapján, illetve a http://www.zp.hu/kertmozi címen találunk.

A vetítések a Zöld Pardon látogatói számára ingyenesek. A kertmozis esték a Navigátor Film segítségével valósulnak meg.

A nyitó program:

Augusztus 6., péntek, 22.10: Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten Augusztus 7., szombat, 22.10: Ninja Scroll

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.