DJ-guruk érkeznek a Zöld Pardonban

Roni Size és Adam Freeland augusztusban

Augusztusban újabb külföldi DJ-guruk érkeznek a Zöld Pardonba. Augusztus 19-én Roni Size és MC Dynamite, augusztus 21-én pedig Adam Freeland szórakoztatja majd a drum and bass- és breakbeat-rajongó közönséget.

2009.08.10 18:00ma.hu

Roni Size, az egyik leghíresebb drum and bass DJ augusztus 19-én szerdán látogat el a ZP-be.

Az USA-ban és Európában is közkedvelt bristoli DJ korán kezdte pályáját, 16 évesen már az iskolapad helyett a lemezeket koptatta, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen nem csak a közönségből verbuválódott hatalmas rajongótábora, de a szakma is rögtön elismerte tehetségét.

Roni Size MC Dynamitet-al teszi tiszteletét a Zöld Pardon deszkáin. Adam Freeland, a legtechnikásabb lemezlovas augusztus 21-én érkezik a ZP-be, hogy elkápráztassa a breakbeat ütemek imádóit.

A magyar közönség körében rendkívül népszerű, a DJ-k királyaként is emlegetett zenész már több mint 10 alkalommal látogatott el hozzánk, hogy megtáncoltassa a rajongókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.