Gyere és játssz velünk a zöldben!

Újbudai Gyereknap a Zöld Pardonban!

Május 31-én, vasárnap gyereknapot tart a Zöld Pardon, az ország leghosszabb nyári fesztiválja, melyre reggeltől estig érdekes foglalkozásokkal, játékos programokkal, gyermekműsorokkal várja az újbudai és fővárosi gyerekeket.

2009.05.21 10:10ma.hu

A jobbnál-jobb programokon mindenki ingyenesen részt vehet. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal tart gyereknapot a Zöld Pardon, hiszen nem csak a nagyobbakra, de a kicsikre is gondol a társadalmi szerepvállalás jegyében.
 
A programok közt olyan vidám műsorok szerepelnek, mint Bohóctorna, Interaktív Mese, Szeleburdi Bohóczenekar, bábműsor, valamint különleges foglalkozások: papírsárkány készítés-eregetés, kézműves - kreatív foglalkozások, írnokiskola, kincsvadászat, ügyességi játékos versenyek és még sok más színes program.

Részletes program: 

Színpadprogram
 10:00 Vendégek köszöntése, programok ismertetése 
10.15 Bohóctorna és közös tánc hangszerekkel 
11.45 Szeleburdi Bohóczenekar
12.45 Kalamajka a NemPiskóta Erdőben (interaktív, élőszereplős meseelőadás)
13.45 Családi sorverseny
 
Egész napos foglalkozások 

Ugráló vár, arcfestés, kerámiakészítés , kézműves foglalkozások újrahasznosított anyagokból, sárkánykészítés és eregetés, zsonglőrök...

További információ a Zöld Pardon Gyereknappal kapcsolatban: www.zp.hu/gyereknap

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.