Több tízezer vendégre számítanak

Zajlik a tereprendezés a Hegyalja Fesztiválon

Két hét múlva újra több tízezer vendég lepi el a Tokaj és Rakamaz határában fekvő fesztiválterületet, a szervezők idén is meghökkentő újításokkal készültek - írta pénteki számában az Észak-Magyarország.

2010.07.02 10:52MTI

A Hegyalja Fesztivál területét nemrég még víz borította, ám az időjárás a kegyeibe fogadta a szervezőket. Az elmúlt napok meleg időjárásának és a szivattyúzásnak köszönhetően már javarészt száraz a Tisza kemping és környéke. A keleti országrész egyik, ha nem a legnagyobb nyári könnyűzenei fesztiválja idén is tartogat újításokat a vendégeknek.

Ebben az évben már csaknem húsz hektáron zajlanak az események, a korábbinál pedig nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A területrendezésnek köszönhetően nagyobb teret kap a civil utca, több színpad a korábbitól eltérő helyre kerül.

A kemping területén csónak- és kenukikötőt is építettek, így a vízi turizmus felé is nyitottak a szervezők.

A beruházás ugyan háromszáz sátorhelyet elvett a fesztiválozóktól, de az ígéretek szerint a pótkempingnek köszönhetően mindenki be fog férni. A Hegyalja Fesztivál hivatalosan július 14-én indul, de a sátrazók már a hét elején elfoglalhatják a helyüket. Idén tíz színpadon közel kétszáz fellépő szórakoztatja a közönséget - olvasható a napilapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.