Mélyakt, mellkastájékról

Csontig hatoló szépség: elárverezték Marilyn Monroe röntgenképét

A hollywoodi legenda, Marilyn Monroe (1926-1962) mellkasáról készített három röntgenfelvétel 45 ezer dollárért (tízmillió forintért) talált gazdára egy Las Vegas-i árverésen a hét végén.

2010.06.28 11:05MTI

A Julien's aukciós ház az 1954-ben készült kórházi felvételekből származó bevételt előzetesen csupán háromezer dollárra becsülte. Kalapács alá került az a szék is, amelyet a szőke szexbálvány utolsó fotózásakor használt: 35 ezer dollárt fizetett érte új tulajdonosa.

A szerencsejáték amerikai központjában, Las Vegasban a Planet Hollywood kaszinóban 25 ezer dollárért egy pár fülbevalót is elárvereztek, amely Kate Winsleten volt látható a Titanic című filmben.

Az Audrey Hepburn által a Mókás arc című musicalben viselt ruha pedig 56 250 dollárért kelt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.