Eisemann-Szilágyi: Én és a Kisöcsém

Koltaival Én és a kisöcsém

Eisemann Mihály és Szilágyi László 1934 -ben komponálta meg a zenés vígjátékot, amely a műfaj egyik legkedveltebb és legszellemesebb klasszikus darabja lett.

2009.12.03 19:28ma.hu

A komédiából kiderül, hogy "holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány...", miért utazik Velencébe fiúruhában egy szerelmes kisasszony, és ki az a "Dr Sas és Dr Vas, a borzastó furcsa két pasas".

A Színház és Filmművészeti Egyetem egykori hallgatói Koltai Róbert rendezésében mutatták be a darabot. A ma már végzett és ismert fiatal színészek újra összejöttek, és Koltai Róberttel kiegészülve játsszák a jól ismert vígjátékot.

Pedagógusoknak és diákoknak 10% kedvezmény.

December 11. péntek 19.00 óra
KÖRÚTI SZÍNHÁZ


Eisemann-Szilágyi: ÉN ÉS A KISÖCSÉM
Főszerepben: KOLTAI RÓBERT
Rendező: KOLTAI RÓBERT

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.