Teliholdkor az emberek olyan bolondosok...

Bemutató! TÁP Telihold a Merlinben

A TÁP Varieté és Performance Színház Teliholdkor az emberek olyan bolondosok című előadása látható újra augusztus 27-én és 28-án a Merlinben. A szabadtéri előadás limitált férőhelyes, jegyfoglalás ajánlott!

2009.08.27 17:40ma.hu

A TÁP Varieté és Performance Színház bemutatja:
Teliholdkor az emberek olyan bolondosok

Írta: Peer Krisztián, Vajdai Vilmos, Veress Anna

Szereplők: Adorjáni Bálint, Békés Itala, Botka Zoltán, Csík Gábor, Csúz Lívia, Dankó István, Dióssi Gábor, Elek Ferenc, Ezüsthigany Gosztonyi Csaba, Kamarás Iván, Keresztes Tamás, Keserű Imre, Kulcsár Andrea, M. Nagy Domonkos, Máthé Zsolt, Mester Szilvia, Monhor Viktória, Péter Boldizsár, Schönberger Ádám, Spilák Klára, Váradi Gábor, Vécsi Tibor

Rendezte: Vajdai Vilmos
Előadás időpont: 2009. augusztus 27, 28. csütörtök, péntek 22.30h
Forrás: TÁP Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.