Divatszínház a környezettudatos öltözködésért!

Ökosztüm a TÁP Színház és a Forte Társulattal a Merlinben!

Demonstráljunk az öltözködésünkkel a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az energiatakarékosság, az egészséges életmód érdekében!

2009.05.18 14:00ma.hu

A környezetbarát alapanyagokból vagy éppen az újrahasznosított háztartási hulladékokból kreált kollekciókat felvonultató, rendhagyó divat-show-ban a fiatal, zömében pályakezdő iparművészek és öltözéktervezők fantáziaruháit ismert színészek, táncosok teszik még elevenebbé a Merlin kifutóján.
 
A ruhákat tervezte: Abodi Dóra és Kiss Márk, Balázs Gyöngyi, Cséfalvay Fanni és Herold Henrietta, Dluhopolszky Dóra, Erdei Ildikó Virág, Gál Katalin és Venter Karolina, Kele Kitti Noémi, Magony Zsuzsanna, Nagy Orsolya és Farkas Zsófia, Percze Andrea, Szatmári Judit Anna és Szerencsés Gabriella a rendhagyó divatbemutatóban közreműködnek a TÁP Színház valamint a Forte Társulat művészei. 

2009. május 24. vasárnap 20.00 óra 
Merlin / Színházterem 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.