A klasszikus balettirodalom legszebb részletei

Pazár Krisztina és Bajári Levente új koreográfiája!

Pazár Krisztina és Bajári Levente új koreográfiával mutatkozik be az Imatrai Balett Gálán.

2009.08.17 14:35ma.hu

A finnországi Imatra városában 1996 óta minden év augusztusában megrendezésre kerülő Imatrai Balett Gálán a klasszikus balettirodalom legszebb részleteit, valamint modern koreográfusok alkotásait láthatja a közönség.

Idén ismét Pazár Krisztina és Bajári Levente képviseli hazánkat, akik ezúttal egy kolumbiai koreográfusnő, Annabelle Lopez Ochoa kifejezetten a magyar balettműveszek számára készített új alkotását, a "Locked Up Laura" című izgalmas kortárs duettet mutatják be.

A finn közönség az augusztus 21-e és 24-e között megrendezésre kerülő fesztiválon Bajári Levente legutóbbi koreográfiáját, a "Way of Words" című darabot is megtekintheti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.