A film összes nyeresége a 172 millió?

A Nász-ajánlat a Szex és New Yorkot is lekörözte!

Egy, a New York Timesban megjelent elemzés szerint azzal a 2,8 millió dollárral, amit a film az elmúlt hétvégén keresett, a Sandra Bullock főszereplésével készült Nász-ajánlat című romantikus komédia már a legyőzhetetlennek tűnő Szex és New Yorkot is lekörözte.

2009.08.12 15:45ma.hu

Összesítve ugyanis a szerelmi vígjáték már 155 millió dolláros bevételnél tart az észak-amerikai mozikban, amely eredmény fölötte van a Szex és New York által korábban elértnek, ezzel pedig a Nász-ajánlatnak minden esélye megvan arra, hogy "az évtized egyik legsikeresebb romantikus komédiája" legyen.

Ha pedig az összeladást, például a későbbi DVD-eladásokat és a televíziós jogdíjakat is belekalkulálják, a film összes nyeresége a 172 millió dollárt is el fogja érni az SNL Kagan médiaelemzői szerint, akikre a New York Times hivatkozik.

A lap azt is megemlíti, hogy ez az eredmény határozottan jó hír a Nász-ajánlatot forgalmazó Disney számára, amely némi veszteséget könyvelhetett el az elmúlt negyedévben.

A hazánkban június 18-án bemutatott romkom az észak-amerikai jegybevételi toplista első tíz helyezettje között ugyan már nem szerepel, de a magyar mozikban augusztus 6. és 9. között mintegy 6500 néző volt rá kíváncsi, ezzel pedig az ötödik helyezett a magyarországi box office toplistán.

Nemrégiben pedig sajnos végérvényesen eldőlt, hogy a stábnak új helyszín után kell néznie, mert a szigorú muszlim állam a készülő film forgatókönyvének vizsgálata után nem adott engedélyt a forgatásra.

A világszerte tavaly nyár elején bemutatott első részt egyébként betiltották az Egyesült Arab Emirátusokban.

Nász-ajánlat

Főszereplők:

Sandra Bullock (Margaret Tate) Ryan Reynolds (Andrew Paxton) Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek (Sandra Bullock) azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába. Jegyese gyanútlan asszisztense,

Andrew (Ryan Reynolds), akit éveken át gyötört és ugráltatott munkahelyén. Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett...

A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol a mindig talpraesett, magabiztos nagyvárosi lány egyik lehetetlen helyzetből a másikba csöppen. Bár nyakukban a bevándorlási hivatal, Margaret és Andrew kitartóan ragaszkodik a rögtönzött esküvőhöz még akkor is, ha nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték.

Szereplők:

Mary Steenburgen (Grace Paxton), Craig T. Nelson (Joe Paxton), Betty White (Grandma Annie), Denis O´Hare (Mr. Gilbertson), Malin Akerman (Gertrude), Oscar Nuñez (Ramone), Aasif Mandvi (Bob Thurber), Michael Mosley (Chuck), Michael Nouri (Chairman Bergen)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.